Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Vi afholder kun ét kursus i år – da der er begrænset plads  (min. 12 max. 20 personer), er det først til mølle.

Kurset afholdes i Sejlklubben Lynæs’ klubhus

lørdag d. 17. marts

kl. 09:00 – 15:00

Der er afsat ½ time til frokost – medbring selv mad.

Seneste tilmelding søndag d. 11. marts kl. 23.59:59:59...!!

Husk godt humør og tæppe/håndklæde eller træningstøj eller andet "ikke pænt" tøj, da undervisningen foregår på gulvet.

Indhold: Vekselvirkninger mellem teori og praktiske øvelser. Kurset tager udgangspunkt i de ulykker, som man kan hænde under idrætsøvelser, samt generelt kan opstå grundet pludselig sygdom, hjertestop mv. Gennemgang af brug af hjertestarter.

Udbytte: Formålet med dette 6-timers kursus i førstehjælp er, at give dig færdigheder, så du er i stand til at holde liv i og evt. genoplive personer i de vigtige minutter lige efter en ulykke eller pludselig opstået sygdom, indtil læge eller redningspersonale overtager ansvaret.

Der kan købes øl & vand til de sædvanlige fordelagtige priser. Alm. kaffe er som altid gratis.

Spørgsmål kontakt:     knold@knolds.dk      Tlf. 51 24 08 64

For at TILMELDE dig, skal du have en profil - har du ikke en profil? - så er det nemt at oprette en - se ovenfor.

Vel mødt.

11.03.2018
17.03.2018 kl. 09.00 - 17.03.2018 kl. 15.00
Sejlklubben Lynæs